Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2015 20:31 - Старата песен на нов глас или Б........ 2
Автор: banker Категория: Новини   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
0



"Клубът на феновете на „Лудогорец“ по Нова телевизия. Пряко включване. „Благодарим на правителството!“, сутрешно странно весело реди някакъв „топ“ разградски фен. „Майсторът“ на олигофрените Кирил Домусчиев пък в ефир вече бе изрекъл, че бил „много приятно изненадан“, ах, недей!, как цялото правителство „дойдоха хората с хеликоптер, с военен хеликоптер“.

Всички плюели по Домусчиев за „олигофрена“, защото завиждали, моля ви се, на Разград, на „Лудогорец“ и на тиквите, по полята в Разград едва ли не…
Айде бе! Отзад! Цялата социална мрежа Фейсбук, а и не само там, избухна срещу изумителния блясък в очите на Домусчиев и великолепните му зеници не заради завист, а заради коленопреклонното отношение на Кирил Домусчиев към правителството на Бойко Методиев Борисов – 2. Това е истината.
Възмутени от отвратителното поведение на Домусчиев, достойно за началото на бизнес – периода му от времето на „Илиенци“, хората трижди повече се отвратиха от струпването на министри, премиер и цялата ГЕРБ – върхушка, на която платихме масрафа с военния хеликоптер, за да и правят метани разградчани.
Домусчиев обра омерзението на народа, покрай „олигофрена“, срещу правителството на Бойко Методиев Борисов – 2.
Впрочем, такива като Домусчиев бяха някога и около Станишев – забравихте ли БМФ? И на кого бе харизано и кой го лапна? Така че, такива като Домусчиев, които ни ги дават за пример за ангелски бизнес, ще продължат да „поставят задачите“ както на медиите, така и на бизнеса и при следващия Бойко Методиев Борисов – 3.
А медиите пак са в ролята на „умерената“ проститутка. Вместо да го ИГНОРИРАТ ЗАВИНАГИ, гелосано се гънат. Защото, нали се сещате, че у Домусчиев са кинтите?! Пътуванията с отбора, командировките и прочие.
Иначе и Домусчиев, и Борисов са си огледални образи. Само дето Домусчиев го играе по-гелосан. Докато не му цъфна истинското лице зад гела.
Школа „made in Илиенци“.
Толкова."

Afera.bg

Добре казано, някой хора се самозабравиха отново. Но когато има кой да ти сервилничи и да ти гали гелосаната главица се самозабравяш, какво да се прави.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: banker
Категория: Бизнес
Прочетен: 159758
Постинги: 126
Коментари: 117
Гласове: 130
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930